Mijn naam is Elly Langen en mijn praktijk is gevestigd in Het Houten Huys aan de Galderseweg 3 te Galder, (NL) bij de Batoniahoeve.
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, kreeg ik in 2002 een burn-out. Een lange periode van intense vermoeidheid volgde waarin ik er niet in slaagde mijn gezondheid te herwinnen. In deze periode begon ik met de opleiding voetreflexologie van Sonnevelt, waardoor het langzamerhand steeds beter met me ging.
In 2008 kwam ik met colonhydrotherapie in aanraking: een geweldige doorbraak op mijn weg naar een gezond en vooral nieuw leven! Ik besloot dan ook de opleiding colonhydrotherapie te gaan volgen bij Lisette Timmermans (erkend I-act docent) in Delft. Tevens volgde ik daarna de opleiding darmtherapie bij RP Vitamino te Kamperland.

Ik ontdekte dat het helpen en ondersteunen van anderen nog steeds mijn grote passie is. Graag zou ik iedereen willen laten ervaren hoe belangrijk gezonde darmen zijn voor een goede gezondheid. Mijn wens is dit doen vanuit een open, betrokken houding, en dankbaar ben ik om deze weg naar een gelukkiger en gezonder leven te mogen begeleiden.