Energie

Energie ligt ten grondslag aan het leven en dus aan de basis van alle fysiologische en biochemische processen in het lichaam.
Wanneer energie voldoende door het lichaam stroomt, dan zijn we in balans. Doet het dit te weinig of teveel dan kunnen er blokkades op zowel lichamelijk als emotioneel gebied komen. Zonder energie kan er namelijk geen genezing plaats vinden.
Behandelvormen: hoge darmspoeling, voedingsadviezen, enzymsuppletie, voetreflexmassage.

Prikkeloverdracht

Het zenuwstelsel is het communicatienetwerk in ons lichaam, waar signalen doorheen stromen, die zorgen voor aansturing van ons lichaam.
Wanneer deze overdracht van signalen niet goed functioneert ontstaan blokkades en kunnen sommige lichaamsfunctie niet meer uitgevoerd worden.
Behandelvormen: hoge darmspoeling, massage van de buik, enzymsuppletie, voetreflexmassage.

Drainage

In ons dagelijks leven belasten we ons met allerlei verontreinigingen via voeding, luchtvervuiling en emotionele stress.
Door de toxische belasting van het lichaam stagneert het communicatiesysteem van het lichaam en vertraagt het de signalen die een prikkel tot herstel zouden kunnen geven. Zuivering van het lichaam maakt het weer mogelijk dat homeostase bereikt wordt.
Behandelvormen: hoge darmspoeling, voedingsadviezen, voetreflexmassage.

Voeding

Wat voeding betreft is het van belang om natuurlijke gezonde voeding in te nemen waarin essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en kruiden in voldoende mate aanwezig zijn.
Ook is het heel belangrijk te zorgen voor de juiste geestelijke voeding, zoals b.v. het veranderen van negatieve gedachtenpatronen.
Behandelvormen: voedingsadviezen, enzymsuppletie.

Psyche

Het eigen gedrag, gedachten en overtuigingen over jezelf liggen vaak ten grondslag aan klachten en problemen.
Door onwetendheid is de mens nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig te veranderen.
Langdurige emotionele stress is een van de grootste oorzaken van ziekte.
Het duidelijk aanreiken van waarachtige en juiste inzichten bepalen dan de kortste weg naar heling.
Behandelvormen: gespreksvoering.